Artikel arkiv | 2014

KustNytt 3 / Bilar & Båtar

Nu håller vi ett pinfärskt exemplar av nyaste KustNytt i vår hand, temat är Bilar & Båtar. Vi träffar Ulf från Petalax som gillar både båtar och Amerikabilar, men som också sjunger Elvis. Nu har han spelat in en egen skiva. Tommy från Petalax gillar också amerikanska bilar, modell äldre. Vi får bild för bild ta del av helrenoveringen av en Chevrolet Chevelle årgång 1970. KustNytt har dessutom kollat vad som är nytt på båtfronten i år, vad man ska tänka på innan sjösättningen - läs experternas tips på s. 10-11. 

Jenni från Malax berättar om livet, missbrukarvård och självkännedom. Leif från Malax delar också med sig av sina livsvisdomar, hur det är att gå in i väggen och komma tillbaka. Apropå att leva, KustNytt har träffat Tulavippan i Molpe och musikföreningen i Malax-Korsnäs, två föreningar som gör vardagen lite roligare.

Vi önskar alla läsare en riktigt fin påskhelg! Varför inte testa baka våra hemgjorda knäckebröd under ledigheten? På s. 15 hittar du flera härliga recept, men du kan tjuvläsa ett här på bloggen.

Nästa KustNytt utkommer 7 maj 2014.