Artikel arkiv | 2013

KustNytt 10 / Vinter

I KustNytt 10 berättar Patricia Strömbäck om sitt arbete vid Malax församling, hon vill kämpa för det goda. Vi får också träffa Madelene, Mad(d)e in Bergö, som syr vackert av fiskskinn och Marlenes, ett originellt dansband hemma från Malax, Kuni och Sundom.

Vid prästgården i Yttermalax grävs och byggs det, vi får läsa mer om projektet med den nya fjärrvärmecentralen. S-Market i Köpings har slått upp dörrarna, KustNytt var där och pratade och tog bilder. Vi träffar också Kennet från Transport Kennet Westerlund i personporträttet och tackar för läsartipset!

Majvor i Petalax skapar sina egna kort, sedan fem år tillbaka föredrar hon scrapbooking, och visst är det roligt att pyssla egna hälsningar och julkort... 

... För snart är det jul igen, vart har tiden tagit vägen? Årets sista KustNytt utkommer lagom till luciahelgen, och innan man vet ordet av det är det plötsligt julafton. Därför vill vi på KustNytt passa på att önska alla läsare en riktigt God Jul & Gott Nytt År! Fler artiklar och människomöten hittar du i tidningen som utkommer 11.12.

Nästa KustNytt utkommer 12 februari 2014.