Gör ni sånt också?

tors, 14/04/2016 - 10:14 -- nina

Hej alla läsare!
På sociala medier avverkas vårtecken med sol, tussilago och foton av isläget. Snart är det sommar igen och vi talar om veckor tills det blir ny båtsäsong. Härligt!

På Kustmedia slår vi ett slag för lokaltidningarna. KustNytt och ByaNytt har förnyats utseendemässigt och det är en del av grafisk formgivare Tii Lähteenpääs examensarbete. Under året kommer vi att tillämpa hennes förändringar även om vi under arbetets gång också kommer justera och kanske ibland gå tillbaka ett steg. Vi låter den nya layouten leva. Ett stort Tack riktar vi till Tii.

Den här månaden har vi även täckningsutdelning till alla hushåll i Korsnäs kommun plus Töjby, till dem som inte från tidigare är prenumeranter. Vi hoppas KustNytt ska intressera och i tidningen finns prenumerationskupong för den som vill vara med oss regelbundet. Utöver det ska vi vara extra synliga i två butiker, i Övermalax och Petalax, under april.

Kustmedia av idag innehåller mycket mer än KustNytt och ByaNytt. Vi har i Smedsby och i Närpes, är lokalt placerade men har uppdrag i stora delar av landet. Vi är sju anställda plus trogna och duktiga medarbetare på fältet. Vi producerar tidningar och reklam för många kunder, sköter ombrytning av läromedel till skolor och framställer andra böcker, är delägare i Eniti, som erbjuder webbtjänster. Vi jobbar som underleverantörer när det gäller översättningar och material till hemsidor, vi har annonsförsäljningsuppdrag och vi sköter marknadsföring åt kunder som handlar om annat än print och webb. Vi har nya kunder och vi har kunder som vi samarbetat med många år.

Och det här berättar jag för att jag ofta hör ”oj, jag visste inte att ni gjorde annat än KustNytt och ByaNytt”.

Smedsby den 7 april 2016