Artikel arkiv | 2018

KustNytt 4/2018 Tema: Mat & Dryck

Två stora hundar och en liten matte pryder omslaget på nyaste KustNytt. Vilket härligt hundliv! KustNytt har också besökt Molpes framåtsträvande marthor, ett byamöte i samma by och en ung kille, Alex Sundsten,  i Petalax med intresse för mat och bak. I en serie om tre artiklar är Anita Storm först ut med säsongens nyttiga och naturliga drycker. Det här och mycket mera i tidningen. Vi önskar er en trevlig lässtund!

KustNytt 3/2018 Tema: Bilar & Båtar

Läs om Patrik i nyaste KustNytt. Patrik Holms som är manager ombord på stora båten mellan Vasa och Umeå. Läs också om folk med bilintresse, om biobränsle, om Årets Företagare, hundraåriga Lea, båtar, trädgård, historia, hjälpverksamhet. Härliga historier!

I KustNytt, som är lokaltidning för Malax och Korsnäs med omnejd, lyfter upp lokala händelser och företagsamhet. Människor som vill och kan. Vem vill Du läsa om?

KustNytt 2/2018 Tema: Bygga & Renovera

Vad har Benita Nygård på gång i hemgården i Malax, vem har stickat hennes fina vantar, hur mycket sallad skördas hos Söderback per vecka, vilka är de hetaste inredningstrenderna just nu, vem tipsar om facebookgruppen traditionell byggnadsvård och vad innehåller Katarina Vestersunds kolumn med rubriken Flower Power? Och hur tar man bättre bilder med mobilen? Kära vänner – läs KustNytt!

KustNytt 1/2018 Tema: Hälsa & Välmående

Vad är Convido, vad gör en palliativ skötare, vad är en hypohund, vem är Mimosa och vilken kyrkoherde pensioneras? Det här och mera därtill får du svaret på i nyaste KustNytt, som är ute nu. Hoppas att ni finner tidningen intressant att läsa. Vi är redan igång med arbetet inför nästa tidning, med bygga och renovera som tema. Tipsa oss gärna och annonsera gärna i KustNytt – även småföretag blir stora med annons i tidningen. Följ oss också på vår nya facebooksida byanyttkustnytt.

Trevlig fortsättning på vårvintern!